Tarife

TARIFE 2018

 

 

 

Mic Dejun – 15 lei/pers/zi
Demipensiune ( MIC DEJUN SI CINA PE MENIU PRESTABILIT )– 60 lei /pers/zi
Pentru evenimente organizate mesele si meniul va fi stabilit impreuna cu organizatorii

In camere se pot caza doi adulti si un copil. Copiii pana la 6 ani beneficiaza de cazare daca nu se solicita pat suplimentar. Copiii peste 7 ani pot fi cazati in camera doar cu pat suplimentar.Tariful pentru pat suplimentar este de 25% din tariful camerei duble.
Tarifele sunt pentru o camera /zi, contin TVA si taxa de statiune.

Tarife sala conferinta
Cu o capacitate de 50 locuri – 300 lei /sedinta 3 h ( inclusiv ecran proiectie, video proiector, flipchart)
* camerele premium gold dispun de aer conditionat

1) Rezervarile se pot face telefonic, prin fax sau mail, si se achita fie integral pana la intrarea turistilor in hotel, fie cu un avans de minim 30% din contravaloarea serviciilor contractate in maxim 3 zile de la emiterea facturii proforme sau a facturii de avans urmand ca diferenta sa se achite pana la intrarea turistilor.
2) Rezervarile pentu individual confirmate telefonic pentru care nu s-a facut( anterior sosirii )dovada platii, se vor pastra pana la ora 16.00, iar prin neconfirmare telefonica se vor anula.

 • Servicii gratuite: parcarea auto ( in limita locurilor disponibile ), informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet wireless in toata incinta hotelului
 • Servicii suplimentare :
  • Masaj relaxare, kinetoterapie individuala, cromoterapie, masaj facial, masti faciale, impachetari corporale
  • Acces bazine termosulfuroase cu prerezervare !!!
  • Servicii fizioterapie si recuperare medicala – electrostimulare, laser,bai galvanice, curenti interferentiali, impachetari parafina, aerosoli, ultrasunet,electrodiaflux,drenaj limfatic,magnetodiaflux, masaj terapeutic pat cu pietre de jad
  • Accesul sauna finlandeza
  • Excursii, drumetii montane

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

Back to Top