Sari la conținut

Plata online

Termeni si condiții pentru plata online a rezervării:

  • Dacă aveți rezervarea confirmată de către Hotel Golden Spirit prin telefon sau e-mail puteți folosi folosi linkul personalizat primit (SMS/e-mail) sau direct pe site folosind acest link securizat pentru efectuarea plății avansului online. Introduceți suma de plată in avans, apoi urmați pașii confirmării folosind card-ul dumneavoastră.
  • Plata cu cardul online – este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată oferite de Netopia Payments și se realizează in mediu securizat. Netopia Payments garantează securitatea tranzacției și a datelor personale de pe card precum și corectitudinea serviciilor noastre.
  • Dacă cardul de debit sau credit suportă înregistrarea 3-D, este posibil să fiți redirecționat către pagina de verificare 3-D Secure pusă la dispoziție de banca dumneavoastră.

Plată online cu cardul de vacanță:

Acceptăm următoarele tipuri de carduri de vacanță activate in prealabil de către titular pentru plata online:

POLITICA DE RETUR:

  • cazările rezervate si achitate online prin card de vacanță / link de plata card de vacanță, nu permit anulare sau modificare de nume
  • rezervările achitate cu cardul de vacanță online sau prin link de plata MobilPay, odată ce sunt confirmate si s-a emis factura pentru serviciile de cazare, nu se mai pot anula si returna banii încasați, penalizarea fiind de 100%
  • în situații extreme când o rezervare inițială este nereușită și clientul dorește să beneficieze de serviciile unității noastre, atunci valoarea poate fi rambursată titularului în forma unui „Voucher”, valabil 12 luni.

Conform legii Nr.165/2018 si revizuita in 2020, nu se acorda rest in bani pentru diferențele de sume menționate in situațiile de mai sus.

  • tranzacția online prin cardul de vacanță, se efectuează prin MobilPay (NETOPIA Payments), tranzacții garantate de Visa si Mastercard
  • rezervările online prin cardul de vacanță NU SUNT rambursabile si nu se preschimba in bani conform legislației in vigoare sub Nr.165/2018 si revizuita in 2020
  • dupa momentul rezervării si achitării integrale (online prin card de vacanță / link de plata card de vacanță prin MobilPay, uneori va fi necesar un timp de 72 ore pentru a confirma sau infirma serviciile.

Pentru informații legate de plata online pe site-ul nostru, puteți sa ne sunați la +40.255.560.016

Termeni si condiții pentru rezervări