Restaurant Hotel Golden Spirit ***

Restaurantul, o locatie eleganta, va ofera un meniu prestabilit, pentru mesele de mic dejun si cina. La cerere, pentru grupuri organizate se poate solicita si masa de pranz, meniul urmand a fi stabilit impreuna cu organizatorii.

Dispunand de un numar mare de locuri, restaurantul este locatia perfecta pentru organizarea de cocktailuri si mese festive. Insa, indiferent de amploarea evenimentului, restaurantul Hotelului Golden Spirit va va oferi confortul, intimitatea si servirea impecabila de care aveti nevoie si pe care o meritati.

*Meniurile sunt orientative, pentru mai multe detalii legate de componenta meniurilor va rugam sa ne contactati: 0255.560.016 sau 0736.558.082 sau pe e-mail la adresa: office@goldenspirit.ro.


MENIU FIX LUNI

  • MIC DEJUN: ochiuri cu bacon (150 gr/50 gr)*, branza prajita (50 gr)*, rosie coapta, ciuperci calite (50 gr/100 gr), carnaciori (100 gr), masline, ardei (30/30 gr), unt, gem, miere (30/30/30 gr), ceai, cafea (120 ml).
  • CINA:

ANTREU: Cascaval pane (60 gr)*, Ficatei la tigaie (60 gr)**, Aripioare picante (60 gr)**, Rosie, masline (50/25 gr).

FEL PRINCIPAL: Ceafa la gratar (160 gr)**, Cartofi prajiti (200 gr), Salata asortata (150 gr) sau Crap pane (160 gr)**.

DESERT: Papanasi (200 gr)*

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX MARTI

  •  MIC DEJUN: omleta mixta (2 oua, 30 gr cascaval, 30 gr sunca)**, sunca Praga (60 gr), branza (30 gr), salam (30 gr), rosie, ardei, castraveti, masline (40/20/20/15 gr), unt, gem, miere (30/30/30 gr), suc portocale, cafea.
  • CINA:

ANTREU: Crochete din cascaval (50 gr)**, Creier de porc pane (50 gr)**, Carnaciori (50 gr), Masline (25 gr).

FEL PRINCIPAL: Cordon bleu (160 gr)**, Legume asortate gratinate (150 gr)*** sau Pastrav prajit * (180 gr) cu mamaliga (100 gr) si mujdei (25 gr).

DESERT: Crepes suzette (clatite flambate cu sos din portocale si lichior) (200 gr)**

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX MIERCURI

  • MIC DEJUN: gaigana (180 gr)**, 2 tipuri de salam (30/30gr), ceafa afumata (30 gr), branzeturi asortate (60 gr)**, rosii, ardei, castraveti (100 gr), unt, gem, suc de portocale (100 ml), cafea (80 ml).
  • CINA:

ANTREUGujoane picante din piept de pui cu sos alb (50 gr)**, Ficai in bacon (50 gr)*, Frigaruie din cascaval **, rosie si strugure (80 gr).

FEL PRINCIPALPiept de pui cu gorgonzola (180 gr)*Cartofi aurii, broccoli* si mini carrot * (70/70/70 gr), Ardei capia (100 gr) sau Saramura de crap* cu mamaliga (200 gr/150 gr).

DESERTPere la tigaie Jacques Pepin cu blat de biscuiti integrali si inghetata (200 gr)

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX JOI

  • MIC DEJUN: oua fierte (2 buc) **, sunca (30 gr), cascaval (30 gr)**, 2 carnaciori (50 gr), rosie, ardei, castraveti, masline (120 gr), iaurt**, suc de portocale, cafea (50/100/80 ml), miere, unt, paine integrala.
  • CINA:

ANTREUBruschete cu ton (60 gr), Bruschete cu anchoa (60 gr), Minitartine cu crema de branza si somon (60 gr)**.

FEL PRINCIPALMixt grill (ceafa/cotlet/pulpa pui dezosata) (100/100/100 gr), Legume asortate la gratar (200 gr) sau Tochitura* cu mamaliga (200 gr).

DESERTBanana pane cu sos de ciocolata si inghetata de vanilie (200 gr)**

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX VINERI

  • MIC DEJUN: Omleta taraneasca (2 oua, branza, legume, carnaciori) (180gr)**, bacon (30 gr), rosie (30 gr), paine prajita (45 gr), unt, gem (30/30 gr), suc de portocale (100 ml), cafea (80 ml).
  • CINA:

ANTREUTartina cu icre (50 gr), Sticks cu prosciutto (50 gr), Biscuite crocant cu pasta de branza (50 gr), Inele de calamari (50 gr)**.

FEL PRINCIPALPulpa de pui dezosata la gratar, medalion din muschiulet de porc la gratar (100/100 gr)*, Cartofi prajiti (180 gr) si orez (100 gr), Salata muraturi asortate sau Salau cu sos de smantana (cu aceeasi garnitura ca mai sus)**

DESERTClatite cu branza si sos de vanilie (200 gr)**

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX SAMBATA

  • MIC DEJUN: oua romanesti (2 bucati) (200 gr)**, bacon prajit (50 gr), crenvursti (2 bucati), rosie, ardei, castraveti, masline (150 gr), unt, gem, paine prajita, suc de portocale (100 ml), cafea (80 ml).
  • CINA:

ANTREUMinirulada de pui (75 gr)*, Mozzarella (30 gr)**, Ciuperci gratinate cu cascaval (80 gr)**, Rosie (40 gr).

FEL PRINCIPALGolden porky (cotlet de porc pe cruton de paine cu sunca, ciuperci, si sos alb) (180 gr), Ciuperci la tigaie cu usturoi si cartofi gratinati** (200gr), Salata de varza (150 gr) sau Salau* cu sos andaluz ** si de capere (180 gr) (cu aceeasi garnitura ca mai sus).

DESERTTort de mere (150 gr)**

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)


MENIU FIX DUMINICA

  • MIC DEJUN: Ochiuri cu smantana si ciuperci (80 gr)**, 2 carnaciori (60 gr), bacon (30 gr), cascaval pane (30 gr)**, branza cu verdeturi si ulei de masline (30 gr)**, masline, castravete (30 gr), unt, gem, paine prajita, suc de portocale (100 ml), cafea (80 ml).
  • CINA:

ANTREUCosulet din sunca cu salata a la ruse (100 gr)**, Dobos din cascaval si sunca (30 gr)**, 3 tipuri de branza (90 gr)**, Masline.

FEL PRINCIPALPlatou taranesc (ceafa la gratar *, 2 mititiei , carnati de casa) (100/100/60 gr), Cartofi aurii cu oregano (200 gr), Muraturi asortate (150 gr) sau Crap prajit* cu cartofi natur si piscaciune (180 gr/200 gr/30 gr).

DESERTTiramisu (150 gr)**

* produse realizate din materie prima decongelata (ordin 183/2016)
**  pot contine substante alergene (reg 1169/2011)