Skip to content

Politică de confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC G & P SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J11/60/1991; CUI RO3471142 (denumita in continuare Hotel Golden Spirit – goldenspirit.ro), are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comunicarea cu posibilii clienti interesati de ofertele de turism.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la transmiterea detaliilor despre serviciile noastre, dar si la procedura de cazare in unitate. Refuzul dvs. determină oprirea comunicarii cu dumneavoastra sau comunicarea in alte moduri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nimanui.

Consideram ca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC G & P SRL (Hotel Golden Spirit – goldenspirit.ro) atunci cand folositi formularul de contact online din sectiunea https://goldenspirit.ro/contact/ a siteului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC G & P SRL, Baile-Herculane, Str. Castanilor, nr.1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, in scris la adresa Baile-Herculane, Str. Castanilor, nr. 1 sau pe email la office@goldenspirit.ro.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).